Wie zijn wij?

Wij laten jouw én ons hart sneller kloppen.

Wij zijn VDG Events & Roadshows, een jonge ondernemende organisatie. Gek op het organiseren van evenementen, feesten, roadshows en uitdenken van inspirerende totaalconcepten. We helpen je van de eerste vergunningsaanvraag tot de technische ondersteuning op locatie. We nemen delen van het event uit handen of organiseren het van A tot Z. We denken en kijken mee, zodat jouw event indruk maakt op jouw gasten.

Ondernemen zit in ons bloed. We denken altijd na over nieuwe mogelijkheden en kansen. Zo bouwen we onze trailers zelf, om deze aan de hoogste eisen te laten voldoen. Maatwerk, zowel in onze producten als in onze diensten. Daar staan we voor. Laat ons jou helpen om een event, (bedrijfs)feest of roadshow neer te zetten waar mensen over napraten.

Hoe kunnen we jou helpen?
Wij zijn jouw partner in het organiseren van events. Niet alleen kun je bij ons unieke evenemententrailers huren, ook hebben we ervaring waar jij iets aan hebt. Zo helpen we onze klanten met alle praktische zaken: het contact met gemeenten, veiligheidsinstanties, contacten met leveranciers, technische zaken (licht, geluid, etc.), invulling van het horecagedeelte en meer - maar ook met het denkwerk: welke ervaring wil je mensen meegeven, wat heb je allemaal nodig en hoe realiseren we jouw doelstellingen.

Wil je zelf nergens over na hoeven denken? Dan nemen we je alles uit handen en verzorgen jouw evenement van A tot Z.

Wat kunnen we voor je doen?
We helpen jou met het neerzetten van een event op maat. Onder andere met onze unieke mobiele eventlocatie. Wij zetten een ruimtelijke sfeer neer, waardoor geen van je gasten het idee heeft dat hij in een tijdelijke ruimte is. Deze trailers zetten we graag in een passend totaalconcept. Van bedrijfsfeest tot evenement en van roadshow tot promotie-event: we zorgen dat jouw gasten het naar hun zin hebben. Op de achtergrond regelen we alles, zonder dat zij iets doorhebben. En dit op elke denkbare locatie.

Wat mogen we voor jou organiseren?

Neem contact met ons op