Feest!

Het leven 'moeten' we vieren.Een feest op locatie, dat klinkt vaak als duur en veel gedoe. Maar met onze professionele trailers toveren we elke locatie binnen een mum van tijd om in een bijzondere feestlocatie.

Huur een unieke feestlocatie - de trailer
Wil je die unieke feestlocatie? Denk dan eens na over onze professionele trailers. Zelf ontworpen en zelf gebouwd. Onze trailers zijn duidelijk geen tijdelijke ruimtes. Het zijn ruimtelijke locaties met een chique uitstraling, functioneel- en sfeerlicht, een gezellige bar, koelmogelijkheden voor voorraad en natuurlijk beschikken onze trailers ook over professionele geluidsinstallaties. Ideaal als feestlocatie én ontzettend mobiel.

Feest op locatie
Een bedrijfsfeest bij je kantoorpand? Een receptie in de natuur? Een feestje op een centrale locatie? Bij VDG Events & Roadshows is het mogelijk. We kunnen vanaf het eerste begin meedenken: niet alleen over het concept van het feest, maar ook over eventuele vergunningen, contacten met veiligheidsinstanties, leveranciers en andere partijen. Ook zijn we partner op het gebied van technische en organisatorische ondersteuning. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben, zodat jij daarvan kunt genieten.

Wist je dat er belastingvoordeel geldt voor aan een bedrijfsfeest op locatie? Denk hierbij aan de WKR-regeling, de btw-teruggave voor ondernemers, etc. Dit geldt voor feesten, recepties en events overdag, maar ook voor alle evenementen en bijeenkomsten die buiten werktijd worden georganiseerd.

Bruiloft feestlocatie
Van jullie eigen vertrouwde plek of nieuw gevonden lievelingsplek maken we met onze professionele locaties een bruiloft feestlocatie. Van alle gemakken voorzien, snel op- en af te bouwen en ideaal om bijvoorbeeld een buitenruimte, weiland of fabriekshal om te toveren tot unieke feestlocatie voor jullie huwelijk. Hier kun je trots je gasten ontvangen. Op jullie grote dag kunnen we alles voor je verzorgen, zodat jullie en jullie ceremoniemeesters met een gerust hart van de dag kunnen genieten.

Wat kunnen we voor jouw feest op locatie doen en regelen?
Van alles regelen tot alleen de locatie: we kunnen heel veel uit handen nemen, maar verplichten je niet tot pakketten met onzinnigheden. Alles om jouw feest leuker en makkelijker te maken. Een klein idee van de mogelijkheden:
  • Conceptontwikkeling: een idee uitgedacht en uitgewerkt tot uniek feest
  • Technische ondersteuning: licht, geluid, horeca, water, toiletten, etc.
  • Organisatorische ondersteuning: planning, vergunningaanvraag, etc.
  • Regelen van meubilair, gepersonaliseerd interieur en/of exterieur.
  • Catering (van bitterbal tot 6-gangendiner en alles daar tussenin)

Neem nu contact met ons op