Events en event marketing.

Voor 10 tot 10.000 personen.De kracht van event marketing ligt in het unieke karakter, de ervaring die je gasten opdoen. Een evenement geeft jou de kans om op alle zintuigen van je doelgroep in te spelen. Dat is de kracht van een event. Zo krijgen je gasten de boodschap niet alleen mee, ze sluiten hem ook in hun hart. En, niet geheel onbelangrijk, ze gaan er ook naar handelen. VDG Events & Roadshows denkt graag met je mee.

Waar kunnen we je mee helpen?
Wij vinden het belangrijk om jouw evenement niet alleen als medium te zien. Een plek waar je jouw boodschap alleen uitzendt. We maken er samen een ontmoetingsplek van. Een plek waar mensen een band met elkaar of jouw merk aangaan, waar een verandering van denken tot stand komt of waar jouw potentiële klant je merk, product of dienst echt kan beleven.

Het is onze passie om jou hierbij te helpen. We doen dit met een nuchtere kijk op dingen en een no nonsens aanpak. Onze ervaring zorgt ervoor dat we jou met raad en daad bij kunnen staan of alles uit handen kunnen nemen.

Wat kunnen we voor je doen?
  • Uitdenken en uitwerken van een uniek idee, strategie en/of concept.
  • Contacten onderhouden met gemeenten, hulpdiensten, GGD, veiligheidsregio’s, etc.
  • Aanvragen en regelen van vergunningen
  • Verhuur event trailer, inclusief technische en organisatorische ondersteuning. Denk hierbij aan horeca, stroom, water, afzetting, toiletten, etc.
  • Volledig uit handen nemen organisatie: achter de schermen zorgen we ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke tijd hebben. We zorgen ervoor dat dingen geregeld zijn, voordat iemand doorheeft dat er iets moest gebeuren.

Onze event trailers 
Voor onze events werken we vaak met onze eigen trailers. Deze hebben we in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Hierdoor zijn we zeker van de hoogste kwaliteit en eisen. Momenteel werken we met twee typen event trailers. Lees meer >>

Ik wil meer weten over een evenement organiseren
Dat is mooi, want wij vertellen er graag meer over. We denken open en eerlijk mee over jouw event. Zo weet je direct wat je aan ons hebt.

Meer weten over een evenement organiseren samen met VDG Events & Roadshows? Bel 06 - 2919 8697 of stuur een e-mail naar .