Diensten VDG events en roadshows

Wij regelen het met veel enthousiasme.Wij zijn VDG Events & Roadshows, een ondernemend bedrijf met passie voor evenementen, feesten, roadshows en professionele evenemententrailers. Onze nuchtere en heldere kijk op marketing helpt jou je doelen te bereiken en je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. We regelen achter de schermen alles voor jouw gasten en bezoekers.

Evenementenmarketing
Wij zijn graag bezig met unieke ideeën, concepten en evenementen. Om aan de vraag naar mobiele en originele locaties te kunnen voldoen hebben we onze professionele trailers in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd. Deze unieke ruimtes in combinatie met onze ervaring in de evenementenbranche zorgt ervoor dat we onze klanten helemaal kunnen ontzorgen tijdens de organisatie en uitvoering van hun evenement.

Wij zijn mensen van actie, ons werk spreekt voor zich. We doen wat we beloven en zetten altijd een stapje extra voor onze opdrachtgevers. Ons vind je als het nodig is op de bühne, maar ook juist achter de schermen. Daar zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en het jouw gasten aan niks ontbreekt.

Van alleen huren tot volledige ondersteuning
Van strak in pak om de tafel met de gemeente voor een vergunning tot in de modder om de trailer op te bouwen: wij doen het met passie en plezier.

Alleen een trailer huren voor je roadshow? Productpromotie of feest op locatie? Geen probleem. Liever van begin tot eind als partners met elkaar optrekken voor een onvergetelijk en goed uitgedacht bedrijfsfeest? Doen we. We vinden het belangrijk om mee te denken hoe we jou het beste kunnen helpen met het halen van doelstellingen, het organiseren van een event of binnen het budget een mooi event neer te zetten.

Een klein idee van de mogelijkheden:
  • Conceptontwikkeling: een idee uitgedacht en uitgewerkt tot uniek evenement
  • Technische ondersteuning: licht, geluid, horeca, water, toiletten, etc.
  • Organisatorische ondersteuning: planning, vergunningaanvraag, etc.
  • Standbouw, regelen van meubilair, gepersonaliseerd interieur en/of exterieur.
  • Zorgen voor de catering (van bitterbal tot 6-gangendiner en alles daar tussenin)

Professionele trailers: veelzijdig - mobiel - uniek
Als je het woord trailer hoort, dan denk je misschien niet gelijk aan events, feesten en roadshows. Dat snappen we.

Ontdek de twee event trailers